Den perfekte kombination mellem en transportabel enhed og en hurtig arbejdsmaskine

Surface Pro 4 computere kan yde på niveau med en normal bærbar computer, samtidig med at du får alle de bedste ting fra tablets. Udover det kan du installere alle de Windows-programmer, du kender og elsker, og du kan selvfølgelig også installere og bruge den fulde Office-pakke!

Til kreative opgaver

Uanset om du redigerer billeder, laver skitser, skriver musik eller redigerer film, har Surface Pro 4 den kraft, du har brug for til at være klar, når inspirationen rammer. Trods det lette design kan Surface Pro 4 alligevel sagtens køre programmer som Adobe® Creative Cloud, der er optimeret til Surface Pen og touch.

Til arbejdsbrug

Surface Pro 4 har samme kraft som en laptop, men er let og har dagslang batterilevetid, så du kan arbejde på farten. Den flotte skærm er omhyggeligt bygget og skabt til at holde. Den leveres med Surface Pen, så du kan skrive direkte på skærmen.

Surface Pro 4 med 6. generation af Intel® Core™ m3-, i5- og i7-processorer er ikke blot mere kraftfuld – den er også mere støjsvag, køligere og mere effektiv end nogensinde.

Kør flere professionelle programmer samtidig.

Ydelse og alsidighed til professionelle, kreative og mange andre.

Log på med et smil. Med Windows Hello ved Surface Pro 4, at du er dig. Du vil elske disse sikkerhedsfunktioner og bekvemmeligheden, der følger med.

Skriv direkte på websider med Surface Pen i den helt nye Microsoft Edge-browser, og del nemt dine noter.

Surface Pro 4 giver dig avanceret teknologi, der letter din dagligdag. Uanset hvad du laver, giver Surface Pro 4 dig stærke, men enkle løsninger til alle dine hverdagsopgaver.

Kører Windows og Office perfekt plus alle de apps, du har brug for.

Microsoft Office virker perfekt på Surface Pro 4 med Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote (Købes separat).

Alsidigheden fra en laptop og tablet i én

Surface Pro 4 kan klare alt, du sætter den til, og er samtidig lettere end nogensinde. Gå fra ultrabærbar tablet til en komplet laptop på et splitsekund, uanset hvor du er.