Foto og video

Forevig dine minder

Vores minder er noget af det vigtigste vi har, og det kan være en fantastisk oplevelse at genleve øjeblikkene, når vi sidder og kigger de gamle fotoalbum igennem. Når øjeblikket er forbi, er det kun minderne, der er tilbage, men når de er foreviget på billeder eller film, kan vi dele dem med vores nærmeste og genopleve dem gang på gang. Med et kamera kan du dele dine oplevelser med venner og familie, uanset hvor i verdenen du må have begivet dig ud, så de kan følge dig hele vejen. Du kan forevige alle de festlige begivenheder som konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen eller bare sommerfesten. Du behøver ikke være mesterfotograf eller vide hvad megapixels betyder, der er et kamera til alle.

Få den komplette løsning hos expert

Hos expert.dk finder du et bredt udvalg af kameraer og videokameraer, og alt du skal bruge for at komme igang, det være en taske til at beskytte kameraet, et hukommelseskort til at gemme billederne på, eller fotopapir så du kan fremkalde dine egne billeder.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding