PODSPEAKERS MINIPOD BT MKII WHITE

Dansk designikon - trådløst

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 9ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • Kraftfuld lyd
 • Bluetooth
 • Understøtter stereo via bluetooth
 • Udskiftelige 'Spikes' i fl farver (Gummifødder inkl. Ingen 'spikes' inkl.)
 • Udskiftelige 'Hoops' i flere farver
 • Analog og digital tilslutninger
 • 360-grader design. Næsten alle tilslutninger på undersiden af højttaleren
 • USB-udgang kan bruges til at give strøm til fx en Google Chromecast Audio
Før: {{p.previousPrice | currency}} {{p.previousPriceVat0 | currency}} *
{{p.productPrice.formatIntPrice()}} {{p.productPriceDecimal.formatDecimalPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatIntPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatDecimalPrice()}}
* {{p.previousPriceDisclaimer}}
Kan købes fra:
{{product.AddToCartDisabledTo | dateFormatter: 'd.M.yyyy HH:mm'}}
{{product.AddToCartDisabledText}}

Der er et begrænset antal af dette tilbud tilgængeligt

Når du lægger produktet i kurven, er det reserveret til dig i 15 minutter. Herefter vil det blive frigivet til salg igen. Hvis du ikke kan lægge et produkt i kurven kan det betyde, at der ikke er flere tilgængelige. Vent eventuelt lidt og giv det et forsøg til – måske er der frigivet et produkt.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 9ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getReviews, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Produktbeskrivelse

MiniPod Bluetooth MKII

MiniPod er en af verdens mest genkendelige højttalere. Siden dens lancering i starten af 1990’erne, har MiniPod defineret grænserne for hvad man kan opnå, hvis man bevæger sig væk fra det konventionelle firkantet-boks-design på højttalere. Skab dit eget personlige lydunivers, hvad enten du laver et mono- eller stereo-setup. MiniPod Bluetooth MKII sælges i ét stk. og inkl. en fjernbetjening.

MiniPod Bluetooth MKII er blevet opdateret fra A-Z. Brugeren får fleksibiliteten til at skabe et trådløst Hi-Fi højttaler-setup. Desuden er højttalerenhederne blevet optimeret og der er tilføjet en kraftig Class D stereoforstærker.

 

Skab din helt egen unikke MiniPod Bluetooth MKII

Med det unikke 'Hoops & Spikes' koncept, kan du mikse og matche din helt egen højttaler. Går du efter det nordiske look med elementer af lyst træ? Eller måske et råt og mere metallisk udseende? Eller hvorfor ikke skabe din helt egen forår/sommer- eller efterår/vinter-kollektion, der fylder årstiderne med din yndlingsmusik for både dine øjne og ører? Du har uanede muligheder for at matche din egen personlige stil.

Ringene - eller 'The Hoops' - rundt om Kevlar højttalerenhederne er monteret med en simpel magnetløsning. MiniPod Bluetooth MKII bliver leveret med en sort ring i hård gummi. Men for dig der vil sætte dit personlige præg på din højttaler, kan der købes ringe i følgende andre design:
Wooden Light Oak, Wooden Dark Oak, Aluminum Soft Gold, Aluminum Dark Metal og Aluminum Soft Silver

MiniPod Bluetooth MKII leveres med lave gummifødder. Men hvorfor ikke 'Spike' tingene op? Oprindeligt er benene - eller 'The Spikes' - designet til at forbedre lytteoplevelsen ved at minimere resonans. Uanset hvor højt der spilles, så står de helt stabilt, uden at blive påvirket af underlaget og omgivelserne, i modsætning til mange traditionelle højttalere. 'The Spikes' kan nemt monteres og kan købes i følgende design:
Wooden Light Oak, Wooden Dark Oak, Aluminum Soft Gold, Aluminum Dark og Aluminum Light.

 

MINIPOD BLUETOOTH MKII - DEN ALSIDIGE HØJTTALER

Foruden Bluetooth, kan du tilslutte næsten et hvilket som helst produkt, enten via den analoge tilslutning (3,5mm jack) eller via den digitale tilslutning (Optisk toslink).
MiniPod Bluetooth MKII har en indbygget højttalertilslutning til en passiv højttaler, så du kan tilslutte fx den passive højttaler MiniPod MKIV.
Og hvis du ønsker at buldre lidt mere? Så frygt ikke. Du kan tilslutte en aktiv subwoofer, da MiniPod Bluetooth MKII har en subwoofer-udgang (3,5mm jack).

 

ÉN HØJTTALER, MANGE MULIGHEDER

MONO opsætning
Bare brug en enkelt MiniPod Bluetooth MKII i et simpelt mono-setup. Tilslut din enhed med bluetooth og nyd din musik trådløst. Nemt og bekvemt. Desuden kan du tilslutte næsten hvilket som helst produkt via enten den analoge tilslutning (3,5mm jack) eller den digitale tilslutning (Optisk toslink).

STEREO opsætning (Passiv)
Forbind din MiniPod Bluetooth MKII til en passiv højttaler, fx MiniPod MKIV, via højttalerudgangen på bagsiden med et højttalerkabel og du har en perfekt stereoopsætning. En kraftfuld løsning til at opnå stereo og stadig udnytte sin bluetooth-forbindelse.
Dette setup er anbefalet, hvis du ønsker lyden fra dit tv gengivet via dine Podspeakers.

STEREO opsætning (Aktiv)
Med to MiniPod Bluetooth MKII kan du parre dem via bluetooth, så de spiller i stereo. Det giver dig den ultimative frihed til at placere og bruge dem som du ønsker, uden at skulle tage hensyn til et kabel der skal forbinde dine højttalere.
Og du kan naturligvis ophæve stereoparringen og benytte dem som individuelle bluetooth-højttalere.
Dette setup er ikke anbefalet, hvis du ønsker lyden gengivet fra dit tv via dine Podspeakers. Da er et "Passivt stereo setup" anbefalet.

 

Det ikoniske design

Det originale Podspeakers design er skabt tilbage i midten af 90’erne af den engelske designer Simon Ghahary. Hans tilgang til designet af højttalerne er i særdeleshed inspireret af natur, teknologi og kunst.

”Lydenes form inspirerer mig. Jeg begyndte med at forestille mig lyd, som noget levende. Mit ønske var at skabe en form, som afspejler netop det koncept. For mig har højttaleren ikke kun en teknisk funktion. Jeg så den i højere grad som et instrument, der kan det samme som alle musikinstrumenter. Ligesom et vindue giver adgang til verden udenfor, så er højttaleren en stemme for vores musikalske valg”.