Konsol tilbehør

Konsol tilbehør

Denne kategori indeholder alt vores tilbehør til konsoller. Her er noget til dig, som har Xbox, PS3 m.fl. Hvis du står og mangler en PS3-controller, Xbox-controller, et rat med pedaler eller måske en fjernbetjening til din Xbox, så vil du finde det på denne side. Her er noget til ethvert behov, og alt det som du skal bruge til din konsol, tilmed til de bedste priser. Hvis du gerne vil chatte med andre, mens du spiller, er der også en løsning på dette her på siden. Vi har tilbehør til PS3 og til Xbox i massevis!

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding