Konsoller

Hvilken type gamer er du?

Der findes mange typer gamere i dag. Er du én af dem, der gerne vil slappe af efter en lang dag med et spil, der tager dig til en anden verden for en stund, og lader dig leve dig helt ind i spillets univers? Er du seriøs gamer, der skal bruge det helt rigtige udstyr, for at kunne nedlægge fjenden inden han overhovedet opdager dig? Hos expert.dk finder du et bredt udvalg af spilkonsoller og gamercomputere, og der ligger en hel spiloplevelse og venter på dig her på siden.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding