Mobil og træning

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Grid.ImageSlider.cshtml)
Mobiltelfoner og tilbehør

Hos expert har vi et stort udvalg af mobiltelefoner og tilbehør, som beskytter din smartphone mod ridser og stød. Vi fører både smartphones med touchskærme og mere simple telefoner med tastaturer. Vi fører også forskellige gadgets og har et stort udvalg af opladere samt lydtilbehør.

Træning

Vi har også et større udvalg af smartwatches, sportsure og aktivitetstrackere. De findes med og uden puls, og flere modeller kan fås i flere farver samt størrelser.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding