Monitorer og skærme

Monitorer og skærme

Her finder du vores udvalg i PC skærme. Er valget faldet på en stationær pc, eller vil du koble din bærbare pc til en større skærm når du bruger den derhjemme, så er der rig mulighed for at få en velegnet monitor, med høj opløsning og et flot design. Uanset om man spiller de nyeste computerspil, redigerer video og billeder eller ser film på computeren, så bliver oplevelse bare federe, når man har en stor skærm. I vores udvalg vil du finde et udvalg i monitor, både mellemstørrelse modeller på 21,5’’ samt skærme på 27’’, hvor selv de mindste detaljer er lette at få øje på. Vi forhandler blandt andet Apple og Samsung monitors, begge mærker der altid forbindes med hardware i bedste kvalitet.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding