Batterier og opladere

Produktkategorier

Er den gamle strømforsyning blevet væk? Find en ny lige her

I denne kategori har vi samlet vores store udvalg af elektroniktilbehør som blandt andet ladekabler, strømforsyninger samt diverse løsninger inden for opladning.

Find en strømforsyning til netop din enhed

Vi fører en lang række forskellige strømforsyninger i høj kvalitet til både computere, tablets, smartphones og netværkssystemer, som selvfølgelig lever op til alle gældende standarder – og samtidig til yderst konkurrencedygtige priser! Det kan være en svær opgave at finde den helt rigtige strømforsyning, som er kompatibel med ens computer. For at finde den rigtige løsning, er det vigtigt, at den specifikke adapter leverer omtrent samme antal volt og ampere, som der står på din enhed. På en bærbar computer vil du typisk kunne finde denne information under bunden, på computerens informationsside eller på emballagen. Hvis du er i tvivl om hvilket kabel eller strømforsyning der passer til dig, så hjælper vi dig gerne på vej. Se dig omkring her på siden, hvor du kan finde lige det, du står og mangler.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding