Software

Få den nyeste og bedste software til din computer

Som forhandler af et enormt udvalg af computere og tilhørende udstyr, ved vi om nogen, hvor vigtig den rigtige software er. Her på siden kan du derfor finde vores udvalg inden for softwareprogrammer til PC og Mac, så du får mest muligt ud af din computer. I denne kategori finder du eksempelvis den uundværlige Office-pakke, som vi fører i flere forskellige udgaver. Du kan blandt andet vælge mellem Office-pakkerne Home & Business, Student samt Office 365 Home Premium eller Personal, så du får lige præcis den pakke, der passer bedst til dine behov. Mulighederne med Office-pakken er nærmest uendelige, og med programmer som Microsoft Word, Excel, PowerPoint og mange andre, kan du altid være med blandt de bedste.

Optimer sikkerheden på din computer ved at gardere dig mod virus

Tegn et abonnement på et internetsikkerhedsprogram, så du undgår ubehagelige oplevelser med udefrakommende virus, identitetstyveri, spyware mfl. Internetsikkerhedsprogrammerne findes i flere forskellige udgaver fra de mest anerkendte udbydere, hvoraf flere programmer er udviklet til at beskytte helt op til 5 enheder på samme tid, så du kun behøver at investere i softwaren én gang.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding