Mus og musemåtte

Produktkategorier

Find den helt rigtige mus til dit brug

Hos expert.dk har vi et væld af muligheder, når det kommer til computermus – alle med hver deres særpræg. Fælles for alle mus i kategorien er, at de er konstrueret med henblik på en meget høj slidstyrke og brugervenlig opsætning. Jo flere specielle præferencer du har og jo højere budgettet er, vil du kunne finde en mus med helt særlige specifikationer. Herunder findes funktioner som dedikerede og programmerbare knapper, stabiliserende vægte, mikropræcise hjul, trackball og reducerende kliklydsfunktion. Er du på udkig efter noget ganske særligt, så kan du her få den ultimative navigationsoplevelse, når du anvender denne form for specialisede mus til din computer.

Ergonomisk design for bedre håndtering

Ud af de mange forskellige mus der findes her på siden, er en stor del af dem specielt udformet ud fra en særlig ergonomisk tankegang, så du opnår en endnu højere bekvemmelighed, når du skal sidde med musen i mange timer. Det er i særlig grad anvendeligt, når musen benyttes til kontorbrug eller gaming, hvor man arbejder mere intenst end ved hverdagsbrug, så du får den allerbedste komfort. Læs meget mere om de enkelte produkter her på siden, og find den mus, der falder bedst i din smag.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding