Produktkategorier

Her ser du vores store udvalg af tastaturer til computeren

I vores sortiment fører vi både mekaniske og trådløse tastaturer, hvor begge løsninger tilkobles med USB, trådløs eller ej. Uanset hvilken type der tiltaler dig mest, så er det blot at tilslutte USB-forbindelsen og du er klar til at benytte dig af tastaturet - det bliver ikke nemmere end Plug&Play. De smarte tastaturer findes med mange forskellige effekter og funktioner, så du kan vælge præcis den type, du mener, passer bedst til dig. Blandt de mange funktioner kan især nævnes justerbar baggrundsbelysning, programmerbare taster, numerisk tastatur samt ergonomisk design for den mest naturlige og optimale arbejdsstilling.

Tastaturer der er specielt udviklet til gaming

Hos Expert.dk sætter vi en ære i at kunne tilbyde de nyeste og mest imponerende elektroniske produkter på markedet. Inden for tastaturer kommer det især til udtryk i udviklingen af gamerløsninger. Her i vores udvalg finder du derfor en række helt unikke og eksklusive tastaturer, der er udviklet specielt med henblik på gamere. Om du er på udkig efter et standardiseret mekanisk tastatur eller det trådløse gamingtastatur, så går den høje byggekvalitet igen i alle vores produkter, og det giver en ekstrahøj slidstyrke, som er essentiel, når tastaturet benyttes dagligt. Se dine mange muligheder lige her og find dit eget favorittastatur.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding