PRISMATCH – OGSÅ PÅ WEBSHOPS

Hos expert skal du handle til den rigtige pris

Få prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Når du køber ny elektronik til hjemmet, kan du nu i alle vores expert butikker, handle til den samme lave pris, som du kan finde hos vores konkurrenter. Uden det koster ekstra, får du naturligvis vores høje service og personlige rådgivning, af vores dygtige og erfarne fagfolk. Derfor tør vi sige: Kom hjem med det rigtige – til den helt rigtige pris!

Prismatch gælder kun i din lokale expert butik.

Prismatch i din lokale expert

Det bedste af begge verdener – du får både den lave pris, som du fx kan finde på nettet og den personlige rådgivning og service. Prisen du finder på Internettet er ofte lavere end i butikken, fordi der ikke er udgifter til lokaleleje osv. - men hvorfor skal du snydes for den gode pris, blot fordi du ønsker den personlige rådgivning i butikken? Til forskel fra vores konkurrenter erkender vi, at det ikke giver mening. Når du handler i expert, skal du skal have varen til den bedste pris på markedet uanset hvad - også selvom den laveste netpris kommer fra vores konkurrenter.

Vejen til de lave priser og den personlige service af fagfolk?

Finder du mod vores forventning et produkt billigere hos en konkurrent, står alle vores lokale expert butikker klar til at prismatche. Der er kun nogle helt få betingelser. Se de enkle betingelser herunder og ellers ses vi i din lokale expert – hvor vores fagfolk står klar til at hjælpe. Kom ned i din nærmeste expert og så finder vores dygtige fagfolk den rigtige pris – eller print dokumentation ud hjemmefra og tag den med. Det vigtigste er bare, at prisen er aktuel på købstidspunktet og opfylder betingelserne nedenfor.

De enkle betingelser

    • Gælder aktuel netpris eller pris i fysisk butik på handelstidspunktet
    • Gælder kun varer fra danskejede webshops og fysiske butikker, og som er i experts online sortiment og på lager til køb hos konkurrenten
    • Gælder ikke restpartier, køtilbud, demovarer, udstillingsmodeller o.lign.
    • Gælder ikke levering, montering og andre serviceydelser
    • Gælder kun privatkøb og ikke B2B salg.

Find den aktuelle pris sammen med en af vores dygtige fagfolk – alternativt print dokumentation ud hjemmefra og tag den med. Prisen skal blot være aktuel på købstidspunktet og opfylde ovenstående betingelser.