Spil og underholdning

Underholdning til hele familien

Her finder du et bredt udvalg af underholdning til alle aldre. Saml familien om en god omgang Wii bowling, eller udfordr din balance på et balance board. Find dit indre legebarn med et stort udvalg af droner i forskellige størrelser og med det nyeste udstyr.

Seriøs gaming kræver seriøst udstyr

Går du op i din spiloplevelse, og er det vigtigt for dig altid at være på forberedt på konkurrentens træk? Find det bedste gamingudstyr på expert, og giv dig selv de bedste forhold i hårdtslående eSport. Her finder du alt det bedste indenfor mus, tastatur, headset og controllere, kort sagt alt du skal bruge for at blive den ultimative gamer.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding