TV og billede

Et univers af underholdning

I en tid hvor teknologien hele tiden fornyes, er det vigtigt at TV-oplevelsen også følger med. Vi vil underholdes, men på vores præmisser. Vi vil ikke have dikteret, hvad vi skal se, hvornår og hvordan. Derfor finder du i dag en hel verden af forskellige TV-løsninger, udviklet for at kunne leve op til forskellige krav og behov, så der er en løsning til alle. Et TV er ikke længere bare en kasse, der viser nogle billeder, men en helt platform for underholdning fra hele verdenen i forskellige generer, der kan vælges og vælges fra. Ligesom indholdet er blevet mere og mere udviklet, er designet også sat i høj kurs, hvor dygtige kreative sjæle hele tiden forsøger at nytænke idéen om, hvordan et TV ser ud, for at skabe innovative designs der komplimenterer både form og funktion. Et TV er et vigtigt møbel i vores hjem i dag, og derfor er det vigtigt, at designet passer ind. Hos expert.dk finder du et stort udvalg af TV i forskellige designs, så du kan finde det, der passer ind i lige præcis dit hjem.

Kom igang med det samme

Husk at overveje hvad dit nye TV skal kunne, så du kan sikre dig, at du har alt det tilbehør, du skal bruge for at komme igang med det samme. Her finder du et stort udvalg af kabler, afspillere, vægmontering, modtagerbokse og meget mere, så du bare skal koble til, sætte igang og koble fra.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding