Tilbehør til TV

Frihed til at vælge

Her finder du tilbehøret til at skabe den helt rigtige oplevelse med dit nye TV. Et TV handler ikke bare om antennesignalet, og hver der lige er på DR1, men det handler om frihed til at vælge, hvilken underholdning du har lyst til. Skal du se den nye film, der lige er kommet på Netflix, eller har du lige købt en god klassiker på DVD, som i skal hygge med fredag aften? Denne frihed kræver det rigtige tilbehør, hvad enten det er et kabel, du lige står og mangler eller et par 3D briller, så hele familien kan leve sig helt ind i filmen. Hos expert.dk finder du alt du skal bruge for at få hele pakken med, så du får den oplevelse, du ønsker!

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding