Maksimal gaming

Spiller du mere end de tilfældige spil på facebook? Så burde du overveje det rigtige gaming udstyr!

Men hvad er forskellen egentlig?

I bund og grund er en gaming computer, ikke anderledes end en helt almindelig computer og du kan selvfølgelig sagtens lave alle dine normale ting, som mail, Office osv på en gaming computer. Men ordet i sig selv er jo ret afslørende. For med den rette computer, så kan du forbedre dine spilevner.

Først og fremmest er det rene muskelbundter, i form af en rigtig stærk processor, der sikre at selv de tungeste og mest krævende spil, kan køres gnidningsfrit. Dertil kommer grafikkortet – det er her, den største forskel ofte opleves. Alt efter model, kan det være alt fra et godt mellemklasseskort til de vildeste computere, der har flere grafikkort af højeste kvalitet, i samme computer.

Men når man skal spille de nyeste spil, så skal man også have en fed computer. Og med en gaming computer er du sikker på at få et lækkert design.

Er du træt af at pakke din stationære computer ned, hver gang du skal game med vennerne? Så kan rigtig mange bærbare gaming computere også sagtens følge med – se hele vores udvalg her. Når du spiller derhjemme, er det bare at koble den til din skærm, for den samme fede oplevelse.

Mere end bare en computer

Den ultimative gaming oplevelse handler selvfølgelig ikke kun om selve computeren. Det er bestemt lige så vigtigt at have det rigtige tastatur, mus og headset, når vennerne skal sættes på plads.

Tastatur

Når man spiller, handler meget af det om at være hurtig på tasterne. Derfor har de bedste gaming tastaturer mulighed for at bruge mange flere taster på samme tid, end et normalt tastatur. Ligesom du kan få mekaniske taster, med levetid på op til 60 millioner tasteanslag. Når man bliver mere rutineret, så kan du også lave makrotaster, der husker bestemte mønstre, så du kun behøver trykke på en knap, i stedet for hele serier hver gang. Så er du sikker på at være blandt de hurtigste af dine venner.

Mus

Når du sidder i kampens hede, så er meget afhængigt af, at din mus reagere med det samme. Derfor er det vigtigt at have den rigtige gaming mus. Her skal du kigge efter dpi – jo højere, jo bedre. Men en gaming mus, giver også muligheder for pre-installeret handlinger, så du hurtigere kan lave alle funktioner. Samt muligheder for at indstille din klik feedback, alt efter om du er sniper eller bare skal i lynhurtig skydemodus i ophede kampe. 

Hørebøffer

Når man skal have et headset, så skal man først og fremmest sikre sig pasform og design. Men det er lige så vigtigt, at vælge sig et headset, der er i en ordentlig kvalitet, så man er sikret en god lydkvalitet. Med det rigtige headset, kan du uden problemer få alle detaljerne med i spillet, så der ikke er nogen der kan liste sig ind på dig. 

Skærm

Når du skal finde den rigtige gaming skærm, skal du kigge på mere end det åbenlyse som skærmstørrelse og design. Du skal blandt andet kigge efter responstid – jo lavere, jo bedre. Men også opdateringshastigheden er vigtig, den måles i Hz og som tommelfingerregel, kan man sige at jo hurtigere et spil du spillere, jo højere Hz, skal du have. Begge dele giver dig et mere jævnt gameplay, hvilket kan give dig den afgørende konkurrencefordel, når du spiller.