Sikre en god TV oplevelse

Det rigtige tilbehør til dit fjernsyn kan gøre en dårlig TV-oplevelse god og en god TV-oplevelse endnu bedre. Når du vælger tilbehør, bør du derfor tænke på følgende:

 

God lyd: Med en soundbar, kan du nemt sikre en suveræn lydoplevelse på dit TV. Derved får du en kraftig forbedret lyd i dit TV, og samtidig får du muligheden for at kombinere det med multiroom-funktionaliteten. Det har aldrig været lettere at lave et stereo setup med to multiroom-højttalere til dit TV og have god lyd både i TV’et samtidig med et meget fleksibelt musik-anlæg.  

  • Flot design: Der findes en masse flot tilbehør til dit fjernsyn, lige fra TV-møbler til stilfulde højttalere. Vælg det design, som passer til det rum, hvor dit TV og tilbehør skal være. Vælg noget, du synes, der ser godt ud!

     

  • Multifunktion: De fleste af os bruger TV’et til afslapning og bruger derof ren del tid foran TV’et. Vælg derfor noget tilbehør, der gør oplevelsen endnu bedre - selv når TV'et er slukket. Mange soundbars kan som nævnt bruges som radio eller trådløs højttaler, selv når TV'et ikke er i brug.

Er kun det bedste godt nok?

ER kun det bedste godt nok? Så skal du overveje et hjemmebiografanlæg med surroundsound-højttalere. Mange modeller har trådløse bag-højttalere, så du slipper for at trække ledningerne rundt i hele stuen. 

 

En lydoplevelse uden at forstyrre andre?

Ønsker du fuld volumen når du ser fodbold uden at forstyrre kæresten ved siden af, eller ønsker du at høre alle argumenterne i debatprogrammet, ekstra højt? Anskaf trådløse hovedtelefoner, så du kan se TV og film uden at forstyrre resten af ​​familien. 

 

Sørg for, at du har det bedste antennekabel

Når du har købt et nyt TV, er det godt at dobbelttjekke antennekablet. Ved svage TV-signaler anbefales det at skifte til et bedre antennekabel som også er HF tæt. I 2013 blevet 800MHZ- frekvensbåndet åbnet for anden elektronisk kommunikation. Hvilke bevirker at hvis du ikke har et HF-tæt antennekabel ville signalet kvaliteten blive dårligere. Har du f.eks. opgraderet dit antennekabel derhjemme fornyligt? Mange glemmer, at antennekablet kan udskiftes!