Danmarks bedste underholdning

Der findes et hav af valgmuligheder, når du skal vælge telefoni og abonnement. Der er det sikre valg, det billige valg, det alt for dyre valg og det lidt for komplicerede valg. Hos Telmore får du det smarte valg. Ikke fordi de er smarte, men fordi deres løsninger er det.

Hos Telmore får du meget mere end bare et mobilabonnement. Du får nemlig det bedste indhold til den bedste pris. Udover sms, tale og data får du også adgang til massevis af film, serier, musik, bøger og magasiner – til en fast lav månedspris. Det er smart! Så er det bare op til dig, om du vil have en pakke med udvalgte tjenester eller om du vil have ubegrænset adgang til alle tjenesterne med pakken Telmore Play Premium.

Abonnementer hos Telmore

Med Telmore får du:

Danmarks bedste underholdning: Udover sms, tale og data kan du få adgang til massevis af film, serier, musik, bøger og magasiner fra bl.a. HBO Nordic, TV2 Play og Telmore Musik.

Danmarks bedste dækning: Hos Telmore får du lynhurtigt 4G-netværk. Telmore bruger TDC Group’s mobilnetværk, der er målt til Danmarks bedste og hurtigste.

Danmarks bedste kundeservice: Hos Telmore banker deres hjerte for kunderne. Derfor har de bl.a. vundet Wilkes anerkendte pris for bedste kundeservice.