Udstyr til din computer

Uanset om du skal bruge din computer eller bærbar til arbejde, skole eller privat, så får du mest ud af den, hvis du giver dig selv gode arbejdsvilkår. Vi har derfor samlet noget af vores mest populære tilbehør.

Gem dine ting

Harddiske kommer i mange former og varianter. Ønsker du en let backupløsning på en harddisk, som altid opbevares trygt, bør du vælge en ekstern harddisk, som kobles til computeren via USB. Der findes også harddiske, der fungerer som NAS netværkslagring Se hele vores udvalg her og se nogle af vores mest sælgene modeller nedenfor. 

Software

En computer er ikke meget værd, uden software. Og det er bestemt ikke altid at det følger med. Microsoft Office forvandler computeren til et center for produktivitet, og gør den til et perfekt værktøj i forbindelse med både fritid, skole og arbejde. Programmer som Word, Excel, Powerpoint, OneNote og Outlook er programmer, som vi mere eller mindre er blevet afhængige af. Men også antivirusprogrammer er særdeles vigtige, hvis en computer skal kunne fungere optimalt. Uden antivirus programmer, vil man hurtigt kunne få virus, der ødelægger brugsoplevelsen af computeren

Beskyt din computer

Hvis du bruger din computer meget, når du er på farten, kan det være smart at investere i god beskyttelse og opbevaring. Vælg mellem enkle etuier, som beskytter computeren mod ridser og slag, og stilfulde, funktionelle tasker eller rygsække med ekstra stor kapacitet. Uanset behov, kan du finde det hos expert. 

Routere og netværk

Internethastigheden afhænger ikke kun af, hvilken internetleverandør eller bredbåndspakke du har. Selve opbygningen af dit hjemmenetværk spiller også en vigtig rolle, specielt når det gælder trådløst internet. Routeren er selve kernen i hjemmenetværket, da det er den, som distribuerer internetsignalet fra væggen og ud til alle dine enheder, enten via kabel eller trådløst. Hvis du oplever ringere hastigheder, end du betaler for, kan det skyldes, at din router ikke tackler så tunge datamængder som det kræves ved eksempelvis internetspil og streaming. Det kan også skyldes, at der er for mange enheder koblet til netværket samtidigt, for eksempel computere, mobiltelefoner, tablets, printere, smart-tv’er osv.