Undgå at din mobil løber tør for strøm

Mobilen er måske vores alle sammens vigtigste stykke elektronik – eller i hvert fald det vi er mest afhængige af. Og hvem kender ikke den irriterende situation, hvor vi virkelig havde brug for strøm på telefonen, men batteriet lyste rødt på skærmen. Det kan du undgå i fremtiden, ved at læse med her.

Forlæng mobilens batteritid

Ikke overraskende er der nogle funktioner, du kan slukke for hurtigt at spare på batteriet. Disse funktioner kan variere i mellem de forskellige mobiludbydere og operativsystemer, men princippet er det samme.

Vil du spare på batteriet, men uden at gå på kompromis med dit daglige brug af telefonen, kan du starte med at slukke Bluetooth, lokationstjenester, automatiske baggrundsopdateringer og automatiske lysjusteringer – når du ikke skal bruge dem. Det kan også være klogt manuelt at gå ind og lukke apps, når du er færdig med at bruge dem. På den måde undgår du, at apps, du ikke bruger, stjæler en masse batteri.

Er du så heldig at have en mobiltelefon med strømbesparende tilstand, kan du også vælge at slå denne funktion til. Dette kan du nøjes med at gøre i de situationer, hvor du er uden mulighed for opladning, og batteriet er kritisk lavt.

Se vores udvalg af Powerbanks her

Få ekstra strøm med en powerbank

Hvad er formålet med at have en smartphone, der kan næsten alt, hvis du ikke kan bruge den? Og hvad gør du, når du fx skal på festival, langt væk fra stikkontakter? Ja, du kan få fat på en nødlader, en Powerbank. Vi har et stort udvalg hos expert, så du nemt kan finde en med kapacitet og et design, der passer til dit behov. Powerbanks findes i mange forskellige farver, og nogle har indbygget lommelygte.

Powerbanks sælges med en stor variation i kapaciteten, så du kan vælge den variant, der passer netop dig. Vil du have en oplader, der kun holder til en enkelt opladning, eller ønsker du en, der kan oplade både din mobil og tablet - så har vi den variant, der passer dig!

Powerbanks med en kapacitet på 2000 mAh, svarer til ca. 1 opladning, før opladeren skal oplades - afhængigt af din telefon. Smartphones har store variationer i batteriets størrelser, så tjek, hvor stort et batteri der sidder i din smartphone, så bliver det nemmere for dig at vælge den rigtige powerbank.

Powerbanks med en kapacitet på 2000-4000 mAh holder til 1-2 opladninger - afhængigt af batteriets størrelse. Disse opladere giver ofte kun mulighed for at oplade én enhed ad gangen. Vil du have en Powerbank, hvor du kan oplade både din telefon og tablet på samme tid, er det klogt at gå efter dem på 4400 mAh og opefter.