Hils på ZenBook 3

At sige, at Zenbook 3 er en ny generation af Zenbook er en kæmpe underdrivelse - ZenBook 3 er fuldstændigt gennemtænkt til den næste æra i dit digitale liv. Hver eneste præcisionskomponent og hver elegant udformet detalje er blevet revideret og redesignet for at gøre ZenBook 3 til den mest sofistikeret ZenBook endnu. Den er lettere, tyndere, stærkere, utroligt kraftfuld - og enestående smuk. Helt simpelt sagt: det er en af verdens mest utrolige laptops.

Perfekt udformet

ZenBook 3 er sand ingeniørkunst. Den ultra-tynde 11.9mm profil betød at ASUS måtte opfinde verdens mest kompakte bærbare hængsel - blot 3 mm højt. For at gøre plads til et tastatur i fuld størrelse, er selve højttalersystemet kun 2.1mm bredt i kanterne og designet i samarbejde med lydspecialisterne fra Harman Kardon. ZenBook er kendt for sit fantastiske og unikke udseende, og du vil øjeblikkeligt genkende den ikoniske Zen-inspirerede spiral på selve kabinettet, som er støbt ud af et enkelt stykke aluminium. Ikke nok med det, den nye ZenBook 3 har, ved hjælp af en speciel to-faset anodiseringsproces, smukke gyldne kanter, et unikt ASUS guld logo og tastaturet har en matchende guld baggrundsbelysning.

Tyndere. Lettere. Stærkere

ZenBook har altid været kendt for sin lette og slanke profil, og med ZenBook 3 er det taget på op på et helt nyt niveau. Ved hjælp af premium, aerospace-grade aluminium som er både lettere og stærkere end normal aluminium, er det lykkedes at reducere vægten til kun 910g.

Samtidigt er profilen finpudset ned til forbavsende tynde 11.9mm. Selve skærmen er let og ultra-slank, dækket med 0,4mm super-stærkt Corning® Gorilla® Glass 4, hvilket er dobbelt så tyndt som standard skærmglass.

Enestående skærm

ZenBook 3 er den første laptop fra ASUS med skærm som er heldækket fra kant-til-kant med Corning® Gorilla® Glass 4. Den ultra-slanke kant er kun 7.6mm bred, hvilket giver førsteklasses skærm-til-kabinet forhold på 82%. Endvidere giver det dig distraktions-fri udsigt over den fantastiske 12,5" Full HD-skærm. Med sine brede 178° betragtningsvinkler, fremragende farvegengivelse og skarpe detaljer går du aldrig glip af selv de mindste detaljer i dine billeder.

Utroligt kraftfuld

Ingeniørerne som står bag ZenBook 3 havde næsten en umulig opgave foran sig, nemlig at skabe en ultra-tynd laptop med uovertruffen ydeevne. Trods de mange udfordringer er det lykkedes dem. Resultatet er en utrolig kraftfuld bærbar computer, med den seneste Intel® Core™ i7 processor, op til 16 GB 2133MHz LPDDR3 RAM, en ultra-hurtig PCIe® Gen 3 SSD på op til 512GB og det nyeste USB-C port som understøtter eksterne enheder som kræver høj datahastighed, f.eks. UHD skærme. Så der er ingen grund til, at bekymre sig om hvad du kan, eller ikke kan med ZenBook 3 - den er næsten ustoppelig.

Ekstra kølig

Et kendt problem med hurtige, ultra-tynde bærbare computere kan koges ned til grundlæggende fysik. For at forhindre at alle komponenterne ikke bliver for varme og derfor leder varmen til selve kabinettet, så skal kølesystemet kunne udlede varmen væk fra computeren hurtigt nok. Med ZenBook 3's mægtige Intel® Core™ i7 processor indeni, måtte ingeniørerne opfinde et helt nyt kølesystem ved hjælp af state-of-the-art komponenter såsom en flydende krystal-polymer impeller der kun er 0.3mm tyk og et kobber-alloy varmerør med vægge på blot 0,1 mm. Dette innovative kølesystem er blot 3 mm tykt, og den varme luft føres forsigtigt  gennem skjulte ventilationskanaler i hængslet til  en effektiv, men lydsvag køling, selv under fuld belastning.

Batteri til en hel dag

En bærbar computer så smuk som ZenBook 3, fortjener intet mindre end et batteri som holder hele dagen. ZenBook 3 har et sær-designet 40Wh høj-kapacitets lithium-polymer batteri, som er specielt formet til at passe præcist ind i den utrolige tynde profil. Og med hurtig opladning er du oppe på 60% kapacitet på kun 49 minutter.

Produktivitet uden kompromis

Den bedste ultrabook fortjener et fantastisk tastatur, og tastaturet på ZenBook 3 er bestemt ikke en tilfældigt. Det baggrundsbelyste tastatur i fuld størrelse, strækker sig fra kant-til-kant, blot 2.1mm fra hver side. Afstanden mellem midten af hver tast er 19.8mm som er det samme vi kender fra de fleste stationære tastaturer. Selvom tastaturet er utroligt slankt - 28 % tyndere end tidligere generationer, skal tasterne stadigvæk rejse hele 0,8mm ned, som sikrer en behagelig og fejlfri tasteoplevelse. ZenBook 3's touchpad giver maksimal komfort og nøjagtighed med sin glas overflade.

Integreret fingeraftrykslæser

At logge på Windows med ZenBook 3 kunne ikke være nemmere eller mere sikkert. Med den indbyggede fingeraftrykslæser og Windows Hello, behøver du ikke at taste din adgangskode hver gang du skal låse den op, bare et enkelt tryk er nok!

Masser af tilslutningsmuligheder

Det er nemt og hurtigt at tilslutte alle dine enheder til ZenBook 3 med næste generations USB-C port. Med alt-i-en USB-C universel dock, får du alle de porte du har brug for, herunder en SD-kortlæser, ethernet/LAN, VGA, HDMI, standard USB 3.0 og USB-C port til opladning. Det er nemt og enkelt, at tilslutte alle dine enheder i hjemmet eller på kontoret til ZenBook 3.